Pojawiły się nowe wpisy (0)
[i] Aby dodać Tweeta po prostu wklej bezpośredni link
[i] W ten sam sposób możesz dodać filmik z youtube.com

default avatar
Tadeo  
|14:47 26.06.23

- ♫ ZAGŁĘBIE! ZAGŁĘBIE!  ♫

-Czy wiecie, co zgodnie z art. 56 Kodeksu rodzinnego i opiekuńczego jest główną przesłanką rozwodu?

- ♫ POŻYCIA KRES! POŻYCIA KRES! ♫

DucVolpe   Redakcja
|22:13 25.06.23

[OFICJALNIE] Bramkarz Kacper Bieszczad został wypożyczony z opcją wykupu do Rakowa Częstochowa. Mistrz Polski zagwarantował sobie możliwość wykupu tego gracza.

DucVolpe   Redakcja
|22:12 25.06.23

[PRZEGLĄD SPORTOWY] W kadrze reprezentacji Polski do lat 19 na turniej finałowy Mistrzostw Europy znalazł się piłkarz Zagłębia Lubin Tomasz Pieńko.

DucVolpe   Redakcja
|12:36 25.06.23

Piotr Burlikowski: – Ja też uważam, że nasz rynek wewnętrzny działa słabo. Coś takiego napędza czeską piłkę klubową, ona z tego żyje. Nasz sposób myślenia oraz okoliczności i warunki w jakich funkcjonujemy, sprawiają, że większe przejścia między klubami Ekstraklasy występują sporadycznie. Pytaliście mnie kilka tygodni temu, czy nie miałbym problemu ze sprzedażą któregoś z naszych zawodników do Legii, Lecha czy innego czołowego klubu. Nie miałbym, ale wiem, że wielu moich kolegów miałoby problem.

default avatar
CinoWZL  
|03:48 25.06.23

Witam szanowne Kibicki (o ile tu są) oraz szanownych Kibiców,

co sądzicie o współpracy na linii- Zagłębie Lubin- Nike.

Od lat kibice czekają na petardę i świeżość w projektach koszulek meczowych, a co roku otrzymujemy jedynie oklepane wzory (No może poza edycją na 75- lecie klubu i tą upamiętniającą Zbrodnie lubińską), często poza kolorem nie nawiązujące w żaden sposób do charakteru klubu. Może najwyższy czas na zmianę partnera technicznego- z tego co mi wiadomo oferta jest ważna do 2025 ale czy po tym okresie, możemy sie spodziewać zmian w tej kwestii? Zapraszam do dyskusji. 

DucVolpe   Redakcja
|18:26 23.06.23

🎫 Cennik karnetów. Start sprzedaży 1 lipca.

DucVolpe   Redakcja
|17:14 23.06.23

Piękny termin derbowego meczu ze Śląskiem Wrocław! 😉

Kuba39   Redakcja
|21:34 22.06.23